Știri, anunțuri și evenimente

1 octombrie – Ziua internațională a persoanelor vârstnice


În pragul lunii octombrie a fiecărui an, echipa Căminului pentru Persoane Vârstnice Sibiu, îmbracă în straie de sărbătoare casa bunicilor, găzduiți pe str. George Coșbuc, nr. 20.
       Suprinși de o atmosferă de poveste și ajutați de căldura din suflete și de afară, bunicuții au beneficiat de mese festive și un program artistic menit să aducă un nou suflu de energie și bucurie în inimile lor. 
       Programul prilejuit de sărbătorirea acestui deosebit eveniment a debutat cu un emoționant cuvânt de deschidere, adresat de către șeful centrului, prinos de recunoștință adus seniorilor. La rândul lor, acompaniați de profesor Vanesa Steinacher, într-un minunat cor, bunicii ne-au cântat și încântat cu versuri pregătite de sărbătoare. Implicați în diverse activități, aceștia au fost premiați cu diplome, flori, felicitări și tocuri de ochelari cusute manual.
       Înainte de a continua cu programul artistic, a urmat o pauză de masă, cuprinzând platouri cu gustări diverse (cafea, rulouri cu brânză, ouă umplute, măsline și mici cu muștar)
       La ora 10.30, au intrat în scenă elevii „Școlii Populare de Arte și Meserii Ilie Micu Sibiu”, urmați de „Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului” ziua întreagă fiind completată de o atmosferă pe cinste, cu voie bună din belșug.
       Deoarece copiii nu puteau lipsi din amintirile încărcate cu nostalgii ale bunicilor, înainte de masa de prânz, ni s-au alăturat și copii ai “Ansamblului de cântece și dansuri Șura Mare”.
       Dorim să mulțumim pentru sprijinul acordat în organizarea evenimentului, colaboratorilor noștri: profesor Vanesa Steinacher, “Școala Populară de Arte și Meserii Ilie Micu Sibiu”, „Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului”, „Asociația Transilvania Vitalis”, „Centrul Bucuriei”, „Asociația Județeană Transilvania a Pensionarilor din Sibiu” și Filiala „Crucea Roșie Sibiu”.
Cu toții am dorit mulți ani sănătoși și voioși, dragilor noștri seniori!
 

Album foto

Sibiu, Bulevardul Victoriei 1-3, judeţul Sibiu
Programul cu publicul:
Luni – Joi - orele 8:00-15:00
Vineri – orele 8:00-12:00
© 2022-2023 DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ SIBIU, Toate drepturile rezervate